Etusivu        Tapahtumat        Media-arkisto        Yhteystiedot        Kumppanit        Foorumi
In English
      Hallitus        Jäsenhakemus        Varasto        Toimihenkilöt        #eru  

Kaikki yhteydenotot osoitteeseen hallitus@eru.fi. Huomaa, että jäsenhakemukselle on oma lomake.

Erun hallitus 2005


Puheenjohtaja

Joonas Selin (oto. juhannusisäntä)
”Pitäisi kai ostaa valmiiksi ensi juhannusta varten uudet saunanlauteet.”

Erun energinen johtohahmo ei varmasti tänäkään vuonna tyydy olemaan keulakoriste. Joonas on monessa mukana olipa kyseessä sitten suurlarpin järjestäminen tai elokuvan purkittaminen. Siinä sivussa hän paukutta nuijaa jolla sinetöidään asiat hallituksen kokouksissa ja loihtii vielä pelinjärjestäjien pyynnöstä melkoisia catering-elämyksiä. Joonas on toiminnan mies, joka tietää mitä tarvitaan ja miten se saadaan. Mikä parasta, hän ei pelkää liata omia käsiään. Tulokset puhuvat puolestaan.

Varapuheenjohtaja

Mari Ahokas (oto. hahmojen sukukronikoitsija)
"PERL!"

Pitkänlinjan kirstunvartija on siirtynyt seuran hallituksen näköalapaikalle tutkailemaan larppauksen tilaa paitsi omien joukossa niin yleisellä tasolla. Rautainen kokemus sekä asiallinen päättäväisyys paistavat läpi hänen teoistaan ja puheista. Jooga on yksi voimalähde tälle puurtajalle, joka melko usein löytyy tietokoneen ääreltä – jo työnsäkin puolesta. On vain yksi asia, joka vallitsevan käsityksen mukaan on jäänyt Marilta tekemättä. Kyseessä on pätkä lähes urbaanin myytin asemaan nousutta Perl-koodia.

Rahastonhoitaja

Petra Haapa-aro (oto. seuran varastotonttu)
”Ei pojat. Booli ei ole tänäkään vuonna osa edustuskuluja. Unohtakaa jo se 80-luku.”

Hienoimman monitoimikoneenkin häpeään saattava seuramme rahastonhoitaja on vilkas nainen. Hän ehtii kirstunvartioinnin lisäksi olla mukana oikeastaan kaikessa mitä Erun piirissä tapahtuu. Eikä asioita jätetä puolitiehen. Ne hoidetaan tyylikkäästi loppuun saakka. Luulisi kalenterin täyttyvän moisesta, mutta ei. Hänet voi bongata vaikkapa Krav Magan parista. Se tarjoaa varmasti sopivan vastapainon työlle, sillä onhan kovimmatkin karjut ojennukseen pistävä Petra siviilissä sisar hento valkoinen.

Sihteeri

Maiju Ruusunen (oto. pikkumustajouluemäntä)
”Se on luonnonvalinta, että sinä kuolet pois. Ei pahalla tai mitään.”

Pitkään seuran toiminnassa aktiivisena häärinyt Maiju hoitelee omien vaatebisnestensä ohella sihteerin virkaa. Biologian opinnot ovat vieneet Maijun aikoinaan Jyväskylään, mutta pieni välimatka ei mikään este hänelle. Metsäleirillä sittiäisen sukupuolta mikroskoopilla määrittäessä syntyy yllättävän omaperäisiä ajatuksia peleiksi. Maiju vastaa myös pitkälti seuran Nokia-yhteydestä. Se onkin vuosien myötä tullutkin jäsenille kovin tutuksi paikaksi. Maijua varten on hyvä varata kissanminttua mukaan.

Aktiivijäsenten edustaja

Jani Nieminen (oto. tamperelainen)
”Otin muinaiskreikan kurssin, jotta osaisin tehdä vakuuttavampia proppeja.”

Seuraan jo aiemmin kokonaisuudessaan liittyneen Jämsän Moriquendin puheenjohtaja on nyt ottanut paikkansa seuran aktiivisten jäsenten edustajana. Janin kädenjälki näkyy ennen kaikkea jatkuvasti seurassa kasvavassa määrässä pelejä, joita hän osaltaan tehtailee. Hän vastaa myös siitä, että seurassa asioiden eteen työtä tekevät tahot saavat aina äänensä kuuluviin ja toisinaan hieman herkkupaloja. Jani opiskelee kielitieteitä milloin pelien tekemiseltä ennättää. Tarvittaessa myös sähkökitara soveltuu hänellä inspiraation purkuväyläksi. Miehellä on oltava monta rautaa tulessa.

Jäsenten edustaja

Sami Villa (oto. maallikkofilosofi)
”Hämähäkkimies voittaa useimmat fiktiiviset hahmot.”

Jäsenten puolesta Sami on valmis asettamaan itsensä likoon aina. Hän uskoo oman toimintansa kautta vaikuttamiseen. Näin ainakin kun työ lasten kasvatustyö ei sido liiaksi hänen sanojaan. Samilla on sana hallussa ja pelaaminen lähentelee hänenkin tapauksessaan tuota maagista rajaa, jossa harrastus alkaa olemaan elämäntapa. Ei ehkä ihan tyypillisessä mielessä, mutta jos et tiedä mitä tällä tarkoitetaan niin ota häneen yhteyttä. Juuri jäseniä vartenhan edustajamme on olemassa. kaiken muun ohella Sami kirjoittelee useimpien aktiivien tapaan itsekin pelejä.